My Family fotopages


By: nury yusop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Nov-2008 06:04 Email | Share | | Bookmark
macam2 balqis...



Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to wait until 36weeks & see how's the result.Hope everything will be fine moga mommy & baby selamat sempurna hendaknyer


Wednesday, 8-Oct-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
"Hari raya 2008"

 
 
 
View all 9 photos...
Salam semua...
Selamat Hari Raya....
Tahun ni raya disambut dgn sederhana shj...hehehe iyalakan mommy berbdn dua so tak larat sgt...
Pagi Raya pun berpakaian moden last min beli tak sempat nak tempah...
Anyway...jemputla dtg kerumah beraya....umah kami di cheras sentiasa terbuka tuk semua





Thursday, 25-Sep-2008 06:59 Email | Share | | Bookmark
Salam Buat Semua....



Dikesempatan ini Nury & co nak ucap "Selamat Hari Raya" halalkan semua makan & minum kami.Tahun ni kami tak balik mana2 so ada la kami di KL ni....pada semua mommies fp umah kami sentiasa terbuka buat semua sila jemput beraya di rumah kami di cheras


Saturday, 30-Aug-2008 02:13 Email | Share | | Bookmark
Jualan kuih raya skit2 jer???

Hehehe....this year mommy ada jual kuih raya skit.Takla banyak mana pun saje nak cari duit lebey tuk raya.Pada mommies yang berminat sila la layari my blog



"Selamat menjalani ibadah puasa semua"


Thursday, 28-Aug-2008 02:03 Email | Share | | Bookmark
Its Party Time!!!

 
Yesss.....its party time since mommy n balqis memang dah lama tak berparty n meet my cyber frens.Last weekend we attend 3 bday bash...Thanks to Raz,Dotty & Julie for having us ther.Nury n co really had fun n enjoy all the food yummyyyy





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net